Assentoft Fysioterapi, ansatte
Assentoft Fysioterapi er certificeret

Assentoft Fysioterapi
- professionel
behandling af dig og
dem, du holder af​

Mulligan certifikat

CORONA OPDATERING:

Kære Alle.

Der er desværre kommet fejlinformation om, at Praktiserende fysioterapeuter holder lukket fra 21/12 2020 -3/1 2021. Dette er IKKE korrekt, og er blevet rettet af sundhedsstyrelsen. Assentoft Fysioterapi, og alle andre praktiserende fysioterapeuter, holder åbent som vanligt med gældende retningslinier. Så hvis du har en tid fra d.21/12 2020, så er den stadig gældende, og du behøver ikke foretage dig yderligere. Vi glæder os til at se dig, og ønsker alle en glædelig og sikker jul og et godt nytår.

Der er kommet nye retningslinier fra Sundhedsstyrelsen vedrørende Fysioterapi.

- Der er d.d. kommet nye retningslinier fra sundhedsstyrelsen vedrørende brug af mundbind. Hvis du skal til behandling, skal du medbringe et mundbind, som skal iføres inden du går ind i klinikken. Dette skal også bæres, hvis du skal til individuel behandling. Hvis du skal til holdtræning skal mundbindet bæres indtil du er i træningssalen, hvor det må tages af under træningen, da der her overholdes gældende retningslinier for afstand mellem de deltagende. Efter endt træning skal mundbindet bæres indtil du har forladt klinikken igen. Vi håber på Jeres forståelse og efterlevelse af de gældende retningslinier. 

- Fysioterapeuter kan behandle på vanligt niveau og kan behandle alle typer patienter.
 

- Er du henvist og har behov for træning for at vedligeholde dit funktionsniveau, genoptræne eller lignende, så kontakt os så vi kan lægge en plan.

 

Vi følger Regeringens og Sundhedsstyrelsens seneste opdateringer og anbefalinger.

Klinikken overholder sundhedsstyrelsens hygiejneregler og regler om værnemidler.

Gældende procedure på klinikken er:

-Hvis du ønsker fysioterapi så kontakt os på 8649 4454 eller fys@c.dk , så vil vi foretage en individuel faglig vurdering af din situation, og sammen lægger vi en plan for dit forløb og afdækker behovet for behandling telefon/videokonsultation eller fysisk fremmøde.
Dette gælder også hvis du var i et forløb, vi på baggrund af corona måtte lukke ned for, ring eller skriv så vi kan vurdere om vi skal genoptage behandlingsforløbet.

-Vi beder dig bekræfte, at du ikke er eller har været syg indenfor de sidste 48 timer. Du bedes om at spritte dine hænder ved ankomst til venteværelset. Hoveddør og dør til venteværelse bedes ladet stå åben for at undgå unødig kontakt med dørhåndtag. Der er indtil videre ikke adgang til patienttoilet, vi håber på Jeres forståelse. Der er ingen adgang til klinikken hverken for patienter eller medarbejdere hvis der er sygdomstegn.

-Der er ikke adgang til klinikken uden forudgående aftale (hverken til behandling, træning eller til køb af træningsudstyr). Så ring først.

-Kom til aftalt tid og forlad venligst klinikken igen umiddelbart efter behandling og afregning.

-Undgå at medbringe pårørende, hvis dette er muligt.

-Hvis du har en tid til behandling, skal du vente i vores venteværelse, hvor der er taget hensyn til at holde afstand og undgå nærkontakt eller udenfor klinikkens hoveddør.

-Du vil blive kaldt ind af din fysioterapeut.

-Vi har begrænset antallet af patienter på klinikken da fysioterapeuterne møder ind på forskellige dage/arbejder forskudt.

-Der er meget begrænset betjening i receptionen og ingen kontanter.

-Der er mulighed for afregning med kort eller Giro.

Vi er klar ved telefonen fra mandag morgen kl.08.00.

Vi glæder os meget til at se jer igen

Venlig hilsen
Assentoft Fysioterapi

Mail: fys@c.dk
Tlf: 8649 4454

 Assentoft Fysioterapi har været center for skadesbehandling, sundhedsfremme og kropsoptimering i Assentoft og opland siden 1984. 

I dag er vi 4 fysioterapeuter, som tilsammen har et
bredt og omfattende kendskab til fysioterapeutiske specialer, og vi står klar til hurtigt og effektivt at hjælpe dig.

... LÆS MERE​​

Vi har mange års erfaring og har videreuddannet os inden for forskellige specialer og interesseområder. Vi dækker bredt f.eks. manuel terapi, Mc. Kenzie, underlivs- og bækkensmerter samt inkontinensbehandling ... LÆS MERE

Ring eller skriv til os, hvis du vil vide mere, bestille eller afbestille tid, få vejledning o.m.a ... LÆS MERE